Cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Y M Invest I/S
8000, Aarhus C
Email: info@irritation.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Det er en harmløs tekstfil, som lagres på din computer eller tilsvarede for at kunne genkende den. Der bliver ikke gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de kan desuden heller ikke indeholde vira.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Hvis du ønsker at slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, så kan du følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Teknisk funktionalitet er den primære årsag til at vi anvender cookies. Vi bruger dem, så vi kan huske dine indstilligner, og derved gøre din færden og oplevelse bedre. Vi bruger dem samtidigt til at måle trafik, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Vi, Irritation.dk anvender standard cookies fra Google Analytics. De bruges til at måle trafikken. Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Vi bruger kun to annoncenetværk på Irritation.dk:

– PartnerAds

– Adservice.dk

7. Brug af personoplysninger

Ingen personoplysninger vil blive givet videre til tredjepart, med mindre at, du selv udtrykkeligt har givet skriftligt tilsagn. Når vi indsamler personoplysninger vil du altid blive oplyst om dette.

Dine personoplysninger vil blive brugt til at skabe en bedre oplevelse for dig. Det inkluderer blandt andet analyser eller undersøgelser, der bruges til det formål, at forbedre vores indhold og målrettet det dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
De personoplysninger, vi har registreret om dig her på siden, vil du kunne få tilsendt, hvis dette ønskes. Du kan sende en mail på info@irritation.dk eller telefonnummer 28 44 71. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hos irritation.dk støtter vi op omkring:

Miljøvenligpakning