Guide: Vælg den rigtige HP printer til dit behov

Det kan være svært at vælge mellem alle de forskellige modeller, som findes indenfor HP. Især hvis man er en, der ikke ved meget om printere, kan det være svært at navigere rundt, og man kan hurtigt miste pusten.Derfor vil vi gerne give dig en lille liste over ting, som du kan overveje før dit køb, så du kan få valgt den helt rigtige printer.

Vi kan nemlig ikke komme ind på, lige præcis hvilken HP printer, der er bedst for dig, da det kommer an på, hvad du skal bruge printeren til, dit budget og dine ønsker for, hvad den skal kunne.

Hvad er dit behov?

Hvad skal printeren bruges til? Skal den bruges til at printe dokumenter ud eller billeder? Skal den bruges meget eller kun få gange om måneden? Ved at klarlægge sit behov kan man nemmere finde frem til, hvad printeren skal kunne, og hvilke egenskaber der vil være bedst, at den besidder.

Hvad er dit budget?

En printer kan variere meget i pris og kan koste alt fra et par hundrede til flere tusinde kroner. Når man køber en dyrere printer, så betaler man ofte for hurtig printhastighed og kvalitet.

Store virksomheder, fotografer m.m., som der stiller høje krav til deres printere, køber ofte de dyrere printere, da de har brug for en hurtig printer med høj kapacitet. Derudover skal man også tænke over driftsomkostningerne ved printeren. Man kan nemlig løbe ind i at have købt en billig printer, men hvor driftsomkostningerne bliver tårnhøje. En faktor, som er med til at påvirke omkostningerne til printet, er eksempelvis hvor meget farve, som printeren bruger.

Hvilken størrelse skal printeren udskrive i?

De fleste private forbrugere køber A4 printere, da det ofte er den papirstørrelse, mange bruger til de almindelige udskrivninger. Dog vil nogle virksomheder gerne kunne printe i et større format. Eksempelvis A3. Ønsker du både at kunne printe i A4 og A3, kan en A3 printer være et godt valg, da disse printere kan printe begge størrelser.

En eller flere funktioner?

Har du brug for både at kunne printe, scanne, faxe og kopiere dokumenter? Eller er en af disse funktioner nok? Printere der kan mere end en funktion, kalder man for multifunktionsprintere. Disse kan være en god investering, hvis du skal bruge flere funktioner. Derudover så er det ofte billigere at købe en multifunktionsprinter end flere printere, der kun har en funktion.

Farve eller sort/hvid?

Skal printeren kunne printe i farver, eller har du kun brug for den kan printe i sort/hvid? Du kan samtidig overveje, hvordan dit behov kommer til at være ude i fremtiden.

Sikkerhed

Når vi tænker sikkerhed, tænker de fleste nok ikke på printere, men det kan være en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring. Især hvis man skal bruge printeren på arbejdspladsen. En populær sikkerhedsfunktion er, hvor man kun kan hente sit print ved at bruge en kode, ID-brik eller fingeraftryk. Derved får andre ikke fat i dine dokumenter.

Andre ting der er vigtige at overveje

Andre ting, som er vigtige at overveje, er:

 • Printhastighed
 • Printkvalitet
 • Printteknologi
 • Andre egenskaber (Wifi m.m.)

Efter du har gjort dig dine overvejelser, er du klar til at vælge din nye printer og derved begynde at kigge på de forskellige printere fra Hewlett-Packard, som du kan vælge imellem. Printerne er velegnede til næsten alle slags behov. Derudover er de brugervenlige og udskriver i særdeles gode kvaliteter. HP printere er funktionelle og kan fås i mange forskellige prisniveauer, så de passer til næsten ethvert budget.

Derfor har du brug for en god seng

Går du og kigger på ny seng eller madras? Hvis du ofte vågner med en øm krop og et hoved, der stadig roder efter gårsdagens strabadser, skal du nok til at overveje at skifte din gamle seng ud. Senge kan være dyre, og det kan være fristende at købe en billigere model.

Her er to gode grunde til, at du skal fokusere på kvalitet og nedprioritere prisen. Du kan altid forhandle i butikken, så du kommer ned på et mere overskueligt resultat, men kvaliteten ændrer sig ikke.

Støtte til hele kroppen

Din seng er ikke bare en platform, du hviler på; det er en støtte til din krop, når den befinder sig i sin mest afslappende tilstand. Senge af ringe kvalitet støtter ikke korrekt, og derfor vil du vågne med ømme muskler og ondt i kroppen.

Uanset hvor god en seng er, skal den desuden også vendes indimellem. Det er nødvendigt, da din krop trods alt vejer lidt, og med tiden vil påvirke sengen. Når du vender din madras med jævne mellemrum, forlænger du dens levetid og genopdager den gode kvalitet på ny.

Med en god hovedpude kan hele din krop få den mest optimale støtte, så du kan hvile trygt og godt hver eneste nat, og vågne helt veludhvilet.

God hvile gør sindet sundt

Ordentlig hvile er ikke kun vigtigt for din krop, men også for dit sind. Vi har brug for ro og søvn, for at holde hovedet skarpt, men hvis din krop ikke er tilpas i løbet af natten, vil det påvirke og stresse dit sind. Selvom du ikke lægger mærke til det med det samme, kommer dårlig søvn til at påvirke dit humør og din daglige gang.

Kom den dårlige stemning til livs, før den begynder, og invester i en ordentlig seng. Senge er noget af det, du bør bruge penge på, da kvaliteten af din søvn påvirker både dit fysiske og psykiske helbred. Hvis du er bekymret for priser, så snak med din sælger og hør, om du kan få slået prisen ned, eller køb på nettet.

Lad dig ikke gå på af nye byggeprojekter

Nye byggeprojekter eller renoveringer i, på og omkring huset kan hurtigt blive årsag til stress eller irritation. Sådan behøver det ikke være.

I stedet for at lade dig gå på og stresse af de projekter, der en gang imellem bare er nødvendige for at have et ordentligt hjem, så læs med her og find ud af, hvordan det hele kan forløbe så nemt som muligt. Der er ingen grund til at stresse mere end højst nødvendigt, og du kan få det hele overstået meget nemmere end først antaget.

Læs med her for at lære mere.

Erkend, at du ikke er ekspert på alle områder

Du er ikke et supermenneske – det er der ingen af os, der er. Og derfor har vi brug for hjælp en gang imellem.

Der er heldigvis mange sider, hvor du kan finde hjælp og assistance til diverse projekter. Find mere information her eller søg på et konkret erhverv, hvis du har et bestemt projekt i tankerne. Skal du for eksempel have ordnet tag, så søg efter taglægger + din by eller kommune. På den måde kan du finde de firmaer, der ligger nærmest dig.

Hvis du er håndværker og vil tage fat i et projekt selv, så kan det stadig være en god idé at hive en kammerat eller kollega ind. Om ikke andet, så er det altid godt at vende sine idéer, og du kan få et nyt perspektiv ved at inddrage andre og lytte til dem. Se dem som konsulent eller medhjælper, og byd på noget at drikke bagefter. Det gør også opgaven meget hyggeligere.

Uanset hvor lang tid projektet vil tage, så sigt efter en bestemt tidsramme og gør dit bedste for at overholde den. Forbered dig grundigt og lad være med at spilde tiden.

Er du irriteret over pladsmangel i din bolig? Så læs med her

Hvis du bor i en lille lejlighed, har du nok fundet ud af, at det er nemt at rode, når pladsen er trang. Og at leve i rod er noget, der kan irritere enhver. For at komme væk fra den irriterende følelse af at have for lidt plads, får du derfor et par råd i denne artikel, som kan give dig mulighed for at få plads til alt det, du ejer.

Flyt rundt på dine møbler

Da du flyttede ind, havde du sandsynligvis en idé om, hvor møblerne skulle stå. Men selvom rummet er indrettet, så møblerne ideelt står på én måde, kan du forsøge at vende dem eller flytte rundt på dem. En gang imellem kan en ny indretning nemlig også få pladsen i et hjem til at synes større, end den rent faktisk er. Derudover kan det være en god idé at investere i nye møbler, som fylder mindre. Eksempelvis kunne du købe et klapbord og stole hertil, som fylder meget mindre end et spisebord.

Køb møbler med flere funktioner

Hvis du ikke har meget plads, er det en god idé at gemme alt det væk, som du ikke bruger så ofte. Det kan eksempelvis være en ekstra dyne, forskellige film og CD’er og gamle billeder. For at få dette væk, kan du eksempelvis investere i en sofa, hvor der under hynderne er opbevaringsplads. Møbler med flere funktioner kan du også bruge i lejlighedens andre rum. Du kan eksempelvis investere i et sengestel med skuffer, så du får plads til sengelinned, tøj og ting, du har brug for, men som ikke behøver at stå fremme. Også spiseborde kan fås med skuffer, som du kan bruge til ting, du har brug for at have tæt på, men som ikke behøver at stå fremme. At købe nye møbler kan være en dyr affære. Derfor kan du låne penge til dette på Monni.dk.

Udnyt højden

Hvis du ikke har mulighed for at købe nye møbler, kan du også vælge at udnytte højden. Hvis du har højt til loftet, kan du eksempelvis vælge at sætte hylder op, så du har plads til kasser og andet, der ikke nødvendigvis skal stå fremme. Derudover kan du vælge at hæve din seng op, så du får mere plads under sengen til at opbevare ting. På den måde bruger du hele pladsen i rummet og ikke kun gulvpladsen.

Gem tingene væk

Hvis du bor på meget lidt plads, kan for mange ting hurtigt få lejligheden til at se rodet ud. Hvis du vil undgå dette, er det en god idé at gemme så mange ting væk som muligt. Til dette kan du eventuelt benytte dig af reoler med låger eller døre, så alle dine ting ikke altid er til skue. Derudover kan du bruge kasser og æsker til at opbevare ting i, som måske matcher resten af din indretning. Jo mere simpel du holder din indretning, jo større vil din lejlighed synes.

Er du irriteret over gulvet på dit badeværelse? Så udskift det med fliser

Fliser er den mest anvendte gulvbelægning, når det gælder badeværelser – Og med god grund. Ud over det æstetiske kan fliser sikre dig et pænt badeværelse i mange år. Samtidig er fliser nemme at gøre rene, og hvis fliserne er lagt ordentligt, kan underlaget nemt tåle de mængder vand, gulvet udsættes for. Det kan være et stort arbejde at udskifte badeværelsesfliser, og derfor er det vigtigt at gennemtænke, hvilken type fliser du vil have, så du kan nyde dem i mange år fremover. Har du brug for en fagpersons hjælp, så kan du eventuelt via nyheder Aalborg finde en professionel, som kan hjælpe dig med netop dit problem. På siden kan du også finde yderligere information omkring Aalborg som by, hvis der er andet, du står og er interesseret i.

 

Flisernes størrelse

Store fliser giver typisk et mere roligt look og er nemmere at vedligeholde. De store fliser kan være en fordel på store badeværelser, da de vil sikre et harmonisk look i et stort rum. Ulempen ved de store fliser er dog, at de i forbindelse med afløb kan give problemer med at lave korrekt fald, da man ikke kan knække en stor flise.

 

Små fliser giver dit badeværelse liv, og eftersom disse oftest kan placeres i mange forskellige mønstre, vil de kunne skabe mere personlighed. Har du et lille badeværelse, kan det være en fordel at vælge de mindre fliser.

 

Flisernes farve og mønster

Fliser fås i mange farver og kan både være ensfarvet og mønstret.

 

Et mørkt gulv har en evne til at samle rummet og til at virke mindre beskidt end et lyst gulv. De mørke fliser vil give en god kontrast til hvide vægge og lyse møbler, og omvendt kan de også få dit badeværelse til at virke for dystert, hvis du har mange mørke og tunge møbler.

 

De lyse fliser kan skabe et meget åbent og lyst badeværelse. Mange vælger i dag lyse farver i grå eller mokkafarvede nuancer, der giver badeværelset mere kant.

 

Du kan også kaste dig ud i mere farvede gulve, men det er vigtigt at være meget sikker på dette valg. Ønsker du farver på dit badeværelse kan du som alternativ lade farverne komme ind i rummet vha. et farvet badeforhæng, blomster, billeder etc.

 

Når du vælger, om dit gulv skal være mønstret eller ensfarvet, bør du tænke over rummets form. I et rum med mange kanter og indhak, kan et ensfarvet gulv skabe mere ro. De ensfarvede fliser vil også få gulvet til at træde i baggrunden og i stedet lade møbler og anden indretning få opmærksomheden. I et helt firkantet rum, vil et mønstret gulv kunne skabe mere liv. Det hele er op til dig selv, og det er derfor også kun dig, der bestemmer, hvem der skal hjælpe dig. Undersøg på nyheder Aalborg og kom videre i projektet.

 

Er du irriteret over dit badeværelse? Sådan kan du opdatere det

Et nyt badeværelse kommer ikke blot på en dag. Det er en længere varende proces, der starter med, at du har nogle drømme og ideer, du gerne vil have gjort til virkelighed. Det kan blandt andet være drømmen om to håndvaske, en bruseniche fremfor et badekar eller noget helt tredje. Uanset er det dine drømme, der kickstarter processen. Det er derfor også vigtigt, at du ikke forhaster dig ud i et sådant projekt, da det er vigtigt, at du tager de rigtige valg i forhold til, hvordan dit badeværelse skal se ud, hvilke materialer det skal laves i, og hvordan selve indretningen skal være. Derfor kan det være en fordel at holde sig opdateret på de seneste nyheder, hvis man ønsker at følge boligtendenserne. Du skulle nødigt stå efter et halvt år og fortryde dine tidligere valg. Så sørg for at tage dig god tid og overvej dine valg flere gange før du sætter dig fast på noget, så du er sikker på, at din bolig ikke bliver umoderne, hvis den skal sælges, eller hvis den sammenlignes med de seneste nyheder indenfor tendenserne.

4 nemme trin til et nyt badeværelse

Når du skal i gang med at bygge dit nye badeværelse, er der fire trin, du kan forvente, at du skal igennem, før du når i mål. Disse trin er præsenteret nedenfor, så du ved, hvad du kan forvente af processen.

 

 1. Drømme og ønsker
  I det første trin skal du overveje, hvordan dit badeværelse skal se ud, hvis du helt selv kunne vælge. Skal der udvides, eller skal der flyttes nogle vægge så nye muligheder opstår. Tag gerne rundt på diverse udstillinger for at danne dig et indtryk af de mange muligheder der er. Overvej hvilken stilart du er til. Klip gerne billeder ud fra diverse magasiner til inspiration. Det kan også være en fordel at lave en grov opmåling og en håndtegning af dit nuværende badeværelse. På den måde kan du lege med ideerne til et nyt badeværelse.
 2. Opmåling, tegninger og tilbud
  I dette trin vil der blive foretaget professionelle opmålinger af dit badeværelse. Disse opmålinger skal bruges til den endelige tegning. Ud fra denne tegning og dine ønsker om materialer osv. vil der blive udarbejdet et tilbud.
 3. Tilpasning og detaljer
  I det tredje trin vil tegningerne og tilbuddet blive gennemgået og tilpasset de ændringer, og ønsker du må have. Herefter aftales de præcise detaljer for, hvem der gør hvad. Måske ønsker du selv at rive dit nuværende badeværelse ned, eller også vil du have håndværkere til det.
 4. Levering og montering
  Du kan nu forvente at materialerne til dit nye badeværelse vil blive leveret og monteret af professionelle, hvis dette ønskes af dig.

Irriteret over at badeværelset ikke har nok opbevaring? Så læs med her

Hvis badeværelset ikke er så stort, som du kunne ønske dig, det var, så kender du helt sikkert til, at der mangles opbevaringsplads. Du har måske kun én hylde, hvorfor du er nødt til at have alle dine toiletsager, toiletpapir o.l. samlet i én stor pærevælling i en eller to kurve, der kan stå på hylden.
Derfor er det vigtigt, at du finder den bedste måde, hvorpå du kan udnytte pladsen bedre, så du får langt mere opbevaringsplads end hidtil. Find inspiration til dit badeværelse via Odense nyheder, hvis du ikke får nok at de nedenstående råd, som kan hjælpe mange videre i projektet.

6 opbevaringstips til badeværelset

Du får her 6 smarte tips til, hvordan du kan udnytte pladsen på dit lille badeværelse, så du får mere opbevaringsplads.

 1. Spejl med opbevaring
  Du kan vælge spejle, der sidder på en skabslåge. På den måde fylder spejlet lige så meget, som det ellers ville have gjort, men du opnår mere opbevaringsplads bag lågen.
 2. Plads over toilettet
  Du kan udnytte pladsen ved dit toilet ved enten at opsætte hylder eller et væghængt skab. Det giver dig plads til mere opbevaring uden at mindske gulvarealet.
 3. Organisér
  Ved at organisere dine badeværelsesskuffer eller skabe ved hjælp af gennemsigtige beholdere får du et større overblik og vil ofte have mulighed for at få plads til mere, ved at du kan se, hvad der fylder hvor.
 4. Kurver og krukker
  Ved at have kurver eller krukker til at stå på dine hylder vil du have plads til at opbevare mange håndklæder, klude hår produkter og lignende samtidig med, at det pynter på badeværelset.
 5. Opbevaringsskab
  Et opbevaringsskab har mange fordele på badeværelset. Den fylder ikke meget, men giver stadig mulighed for, at mange ting kan blive gemt af vejen, uden at andre kan se det.

Er du irriteret over en høj varmeregning? Så udskift dine vinduer

”At fyre for gråspurvene” er et kendt ordsprog og ikke uden grund. Det falder ofte i forbindelse med, at man lader varme gå til spilde fx ved at åbne et vindue. Men med mange ældre vinduer går varmen til spilde, selv når vinduet er lukket. Ældre vinduer isolerer ikke lige så godt som nye energirigtige vinduer. Faktisk mener man, at 30 % af varmetabet i et rum sker gennem vinduerne. Det betyder i den grad noget for varmeregningen, så selvom energirigtige vinduer kan virke som en dyr investering, så er der penge at spare i det lange løb. Er du interesseret i at vide mere, om din varmeregning har forbindelse med dit lokalområde, så kan du finde yderligere information samt meget mere via Vejle nyheder.

Bedre klima – både inde og ude

Ved at vælge energirigtige vinduer er du også med til at skabe et bedre indeklima i hjemmet. Energirigtige vinduer holder bedre på varmen, og man vil ikke i samme grad opleve kuldetræk fra energirigtige vinduer. Ved at skabe et bedre indeklima, undgår man også fugtproblemer, som kan føre til fx svamp og råd i boligen.

Udover at spare på varmeregningen hjælper man også det generelle klima, når man vælger energirigtige vinduer. Ved at bruge mindre energi på at varme huset op, formindsker man også boligens CO2-udslip.

Mange muligheder

Energirigtige vinduer kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Det er derfor i den grad muligt at finde vinduer, der passer til boligen. Noget, man bl.a. skal være opmærksom på, er vinduernes energimærke. Vinduers energimærkning svarer til den, man kender fra hvidevarer og lignende, som gør det nemt at vurdere, hvor energirigtige vinduerne er. Derudover er det også vigtigt at tænke på boligens arkitektur, når der er tale om udskiftning af gamle vinduer med nye energirigtige vinduer. Det er vigtigt, at de nye vinduers udtryk stemmer overens med resten af boligen, så vinduerne ikke kommer til at se forkerte eller malplacerede ud. Kontakt det lokale byggemarked eller find inspiration i Vejle nyheder.

Er du Irriteret over, at du mangler indretningstips? Så læs med herunder

Stuen er det rum, man oftest opholder sig i, når man skal slappe af, hygge sig, se Horsens nyheder og meget andet, og det er herfor også meget vigtigt, at man får indrettet stuen på en god måde, og her får du de bedste råd til, hvordan man kan gøre dette.

Indledningsvist er det vigtigt, at man orienterer sig grundigt rundt i stuen, og her skal man lægge mærke til, hvor lyset kommer ind, og dette er meget vigtigt for indretningen. Det er vigtigt at placere sin primære siddeplads mod lyset, da det er rarest at få dagslys ind på sig, når man sidder og slapper af. Det giver mere energi og glæde, når man er placeret mod lyset frem for at være placeret mod væggen med lyset i ryggen. Herudover er det også en fordel at placere fjernsynet i den samme side, som lyset kommer ind, da man herved undgår at blive generet af lyset på skærmen, når man ser fjernsyn.

Stier uden møbler er essentielle for flowet i stuen

Når man skal placere sine møbler, kan det være en fordel, at man laver en form for sti, hvor der ikke er placeret nogle møbler, da det giver en hel del luft, når man har klare passager. Herudover kan det også være en fordel, at man placerer sofa, lænestol og andre møbler minimum 15 cm væk fra væggene, da det giver meget luft og rumlighed i indretningen, da man let kan komme rundt, mens det også giver en følelse af, at man har mere plads. Hernæst skal man også være varsom med at placere eksempelvis sofaen tæt op ad vinduet, da det kan være en fordel at kunne se ud ad vinduet, hvilket kan være sværere, hvis en sofa står i vejen. Er du i tvivl om, hvordan du skal placere dine møbler i forhold til din stue, så kan du med fordel få hjælp til det hos en fagperson. Find hjælp via Horsens nyheder og kickstart stueprojektet.

Store reoler er ikke negativt for indretningen

Da man opholder sig en del i stuen, er det også vigtigt, at man kan opbevare en hel del forskellige ting i stuen, hvorfor det også er nødvendigt eksempelvis at have reoler til opbevaringen. Større opbevaringsløsninger behøver ikke at være en stor, tung reol, da det også kan være lette hylder, kasser og lignende, der kan hænge på store dele af væggen i stuen. Vælger man en åben variant af reol, er det dog også vigtigt, at man holder orden i sine ting, hvormed bøger, brætspil og lignende også kan komme til at fungere som en form for tapet på væggen, hvilket kan pynte meget på de fleste stuer.

1 2