Mangler du penge?

Er du irriteret over fliserne på dit badværelse? Mangler du underholdning i form af en ny streamingtjeneste? Eller har du en tandpine, du ved du burde gå til tandlægen med?

Mange ting kan udgøre irriterende elementer i vores hverdag, og ofte koster det penge at løse problemet. Hvad end det er nye fliser, et abonnement til Netflix eller en tandlægeregning du skal betale, kan det være svært at finde penge til andet end de faste udgifter. Heldigvis findes der måder, du kan finansiere sådanne udgifter hurtigt og nemt.

Ansøg om et hurtigt lån

Du har hos Kassekreditten.dk mulighed for at låne mellem 3.000 og 15.000 kr. til det du lige står og mangler ved at ansøge om et hurtigt lån. Du skal bare angive dit ønskede lånebeløb, hvorefter du, baseret på beløbet, får en oversigt over følgende:

  • Samlet kreditbeløb
  • Fast debitorrente
  • ÅOP
  • Månedlig minimumsbetaling
  • Samlede kreditomkostninger
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb

Når du har dannet dig et overblik og forstået prisen på dit lån, kan du udfylde ansøgningsformularen og underskrive med NemID. Du får hurtigt svar på, om du er godkendt til lånet eller ej, og pengene bliver hurtigt efter overført til din konto. Hvad du bruger lånet til er 100% op til dig selv, og det samme er tidspunktet, du vil betale lånet tilbage. Så længe du betaler den månedlige ydelse, som er renten på dit lån, kan du vente op til 12 mdr., før du betaler det fulde beløb tilbage.

Inden du låner

Det kan være en rigtig god ide at lave et budget, inden du låner penge, for at få et overblik over dine kommende indtægter og udgifter så du er sikker på at kunne betale de månedlige udgifter i forbindelse med lånet. Et hurtigt lån kan betragtes lidt som et godkendt overtræk, hvilket kan spare dig penge, da renten på et hurtigt lån er lavere.

Er du irriteret over at mangle penge? Så læs med herunder

Mange oplever økonomiske problemer, da det i dag er dyrt at være forbruger. Eksempelvis er der mange, som bruger lang tid på at spare penge sammen til noget, man længe har ønsket sig, men pengene bliver ofte brugt til praktiske eller uforudsete udgifter i sidste ende, og derfor bliver ønskerne udskudt gang på gang. At mangle penge kan derfor være en stor irritations- og stressfaktor i hverdagen, og det kan også hurtigt komme til at fylde og påvirke for meget. Har du brug for nogle ekstra penge på opsparingen, så du endelig kan få opfyldt dit ønske, eller mangler du blot penge – så læs med herunder for at blive klogere på, hvordan du nemt og hurtigt kan få flere penge ind på din konto, så der igen er plads i budgettet, eller så opsparingen endelig kan bruges til at opfylde dit ønske.

Få flere penge på kontoen indenfor 24 timer

Nettet åbner i dag op for alverdens muligheder, hvilket også betyder, at lånemarkedet er større end nogensinde før. I dag er det muligt at låne et selvvalgt beløb hurtigt og nemt, så man på den måde kan sikre sig, at man ikke kommer til at stå i pengeproblemer. Mangler du penge, kan du udfylde en låneansøgning på nettet, hvilket hurtigt får dig et skridt tættere på pengene. Låneansøgningen bliver godkendt indenfor 24 timer, og du behøver derfor heller ikke at skulle gå at vente flere dage eller uger på at få et svar.

 

Lånet kan også nemt og hurtigt tilbagebetales, når det passer dig, og du behøver derfor heller ikke at føle, at lånet føles tungt på dine skuldre.

Læs yderligere information omkring lånemulighederne på nettet

Er du interesseret i at læse mere information omkring de lånemuligheder, du har, så kan du gøre det på denne side, hvor du kan læse dybdegående information omkring alt det, du bør vide, før du optager et lån. På den måde kan du også undgå misforståelser eller andet, hvis der er noget, som du er i tvivl om, inden du optager lånet.