Mangler du penge?

Er du irriteret over fliserne på dit badværelse? Mangler du underholdning i form af en ny streamingtjeneste? Eller har du en tandpine, du ved du burde gå til tandlægen med?

Mange ting kan udgøre irriterende elementer i vores hverdag, og ofte koster det penge at løse problemet. Hvad end det er nye fliser, et abonnement til Netflix eller en tandlægeregning du skal betale, kan det være svært at finde penge til andet end de faste udgifter. Heldigvis findes der måder, du kan finansiere sådanne udgifter hurtigt og nemt.

Ansøg om et hurtigt lån

Du har hos Kassekreditten.dk mulighed for at låne mellem 3.000 og 15.000 kr. til det du lige står og mangler ved at ansøge om et hurtigt lån. Du skal bare angive dit ønskede lånebeløb, hvorefter du, baseret på beløbet, får en oversigt over følgende:

  • Samlet kreditbeløb
  • Fast debitorrente
  • ÅOP
  • Månedlig minimumsbetaling
  • Samlede kreditomkostninger
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb

Når du har dannet dig et overblik og forstået prisen på dit lån, kan du udfylde ansøgningsformularen og underskrive med NemID. Du får hurtigt svar på, om du er godkendt til lånet eller ej, og pengene bliver hurtigt efter overført til din konto. Hvad du bruger lånet til er 100% op til dig selv, og det samme er tidspunktet, du vil betale lånet tilbage. Så længe du betaler den månedlige ydelse, som er renten på dit lån, kan du vente op til 12 mdr., før du betaler det fulde beløb tilbage.

Inden du låner

Det kan være en rigtig god ide at lave et budget, inden du låner penge, for at få et overblik over dine kommende indtægter og udgifter så du er sikker på at kunne betale de månedlige udgifter i forbindelse med lånet. Et hurtigt lån kan betragtes lidt som et godkendt overtræk, hvilket kan spare dig penge, da renten på et hurtigt lån er lavere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *