Hold humøret højt

Priserne stiger og det irriterer os alle men humøret bør ikke sænkes. Humøret holder os oppe og afhjælper os med, at overskue de mange stigninger og bump vi møder på vores vej.

Ved at holde humøret højt bevarer du overblikket over din økonomi og hverdagens pligter. Spar hvor du kan spare og fortsæt med det der gør dig glad. Ikke alt koster penge og ved at spare, hvor du kan, kan være med til, at finde overskuddet til at holde humøret højt.

Små ting kan gøre en forskel

Sænk temperaturen et par grader i hjemmet og hold varmen og humøret med en frisk gåtur i naturen – og når du kommer hjem, så forkæl dig selv med et varmt tæppe og stearinlys. Spar på strømmen ved at bruge naturen eller læse en bog i stedet for at tænde tv`et. Lav gerne en madplan så du ikke skal handle flere gange om ugen. Hver gang vi handler kan vi blive fristet af gode tilbud. Planlæg derfor på forhånd hvad der skal handles ind og undgå samtidigt madspild. Alle drømmer om den store casino bonus samtidig med, at spiserne stiger, men sats aldrig mere end du har råd til.

Drømme flytter bjerge?

Tør du drømme om en bedre fremtid skal humøret og overskuddet være med dig. Drømmer du om en bedre økonomi, må du holde humøret højt og lade irritationen være motivation til at komme gennem livets udfordringer. Det er altid godt at have et mål eller en drøm om en bedre fremtid for at have en vej at følge. Små ting kan flytte store ting og og det er derfor vigtigt, at starte i det små for at se ændringer som fører til dine drømme. Sammen kan flere små ting hjælpe til med at nå dine drømme.

Hvorfor kan vi blive hidsige?

Hvorfor er det, at vi nogen gange bare kan fare op i sådan et højt felt over specifikt ingenting. Andre situation kunne en person have sagt samme til os, og det vil bare gå os hen forbi.  Det er selvfølgelig individuel for os, hvad vi har oplevet gennem livet. Med det vi har med i bagagen, vil der altid være nogle ting, som vi blive mere stødt eller kede af det over end andre.

Pludselig vrede

Har vi i forvejen haft en lang dag med modgang, synes vi lige for tiden livet et besværligt og ikke det fedeste, savner vi noget, har vi noget vi selv lige skal deale med, eller er vi bare så trætte, og måske for længe i virkeligheden har gået rundt og knoklet uden at få slappet af, fører det tit til, at vi pludselig og uforventet kan blive vred eller reagerere hårdt på en kommentar, som måske ikke var ment som noget groft eller stødende – slet ikke ondt ment.

Overordnet hjælpet det at få stillet sin træthed med ordentligt søvn om natten så meget på vores energi til at kunne håndterer, at folk omkring måske ikke forstår vores indre grænser og bar sindstilstand. Forstår os som mennesker. Det kan forhindre os i at gå amok eller blive helt vildt ked af det indvendigt.

Vi har forskellige ting vi slapper af med

Bare det også ordentligt at få slappet af og hygget sig med noget, du holder af, kan give dig så meget glæde, når du kommer tilbage til personer, der måske kan gøre dig irriteret eller få dit humør ned. Vi har alle forskellige måder, vi slappet bedst af på. Nogen skal se en god film eller læse videre i deres bog, noget skal læse om alt muligt forskellige i magasiner online og tænke på noget helt andet end hverdag.

Hvilke overvejelser har du, når du skal vælge mobilabonnement?

Vi har stort set alle sammen en mobil, og med det også stort set alle sammen behov for et mobilabonnement. Der er nu så meget du kan gøre, og så mange muligheder med din telefon, såvel som så mange forskellige slags af mobiltelefoner, at der selvfølgelig også er et stort udvalg af forskellige abonnementer at vælge imellem. Et mobilabonnement kan indeholde utrolig mange ting, normalt for et mobilabonnement er selvfølgelig, som du nok ved, sms og taletid. Derfra er det næste mest brugte data. Det mest normale nu om dage er at have en meget stor grænse for tale og sms, og ofte er det ubegrænset, eller så mange timer at man aldrig ville kunne komme op på at bruge det hele alligevel. Her er det også normalt at have et godt forbrug af data. Men alt dette, kommer selvfølgelig an på hvor meget du bruger, og dermed hvor meget at du har brug for at have. Hvis du kun bruger internettet over Wi-Fi, og ikke sms eller taler i telefon, end over for eksempel Messenger og over Wi-Fi, så er det heller ikke nødvendigt med særlig meget data. Men hvis du næsten kun bruger data og du streamer film herover, så vil du hurtig have brugt al din data op hvis du har et mobilabonnement med kun 10 gb data eller mindre.

Det kan være svært at finde rundt i, men heldigvis er der guides og vejledninger til dig som fx, iboom.dk/mobilabonnement/, så du hurtigt og nemt kan finde et mobilabonnement som passer så godt til dig som muligt. Der er sider som kan sammenligne de forskellige abonnementer, så du kan se og vurdere fordele og ulemper imellem de forskellige, inden at du beslutter dig, og får det der er mest billigt.

Undgå irritation over manglende internet

Ikke at have internet i toget, i bussen eller når du besøger familien er noget af det mest irriterende i verden. Og samtidigt er løsningen så simpel. For vi ved alle, at vi ikke kan stole på det internet DSB tilbyder i deres toge eller Norwegian tilbyder i deres fly. Det er OK, men meget bedre er det heller ikke. Løsningen til at have internet i hele verden hedder ’mobilt bredbånd’ og koster dig ikke mere end et par hundrede kroner om måneden, hvis da overhovedet det.

Read more