Hold humøret højt

Priserne stiger og det irriterer os alle men humøret bør ikke sænkes. Humøret holder os oppe og afhjælper os med, at overskue de mange stigninger og bump vi møder på vores vej.

Ved at holde humøret højt bevarer du overblikket over din økonomi og hverdagens pligter. Spar hvor du kan spare og fortsæt med det der gør dig glad. Ikke alt koster penge og ved at spare, hvor du kan, kan være med til, at finde overskuddet til at holde humøret højt.

Små ting kan gøre en forskel

Sænk temperaturen et par grader i hjemmet og hold varmen og humøret med en frisk gåtur i naturen – og når du kommer hjem, så forkæl dig selv med et varmt tæppe og stearinlys. Spar på strømmen ved at bruge naturen eller læse en bog i stedet for at tænde tv`et. Lav gerne en madplan så du ikke skal handle flere gange om ugen. Hver gang vi handler kan vi blive fristet af gode tilbud. Planlæg derfor på forhånd hvad der skal handles ind og undgå samtidigt madspild. Alle drømmer om den store casino bonus samtidig med, at spiserne stiger, men sats aldrig mere end du har råd til.

Drømme flytter bjerge?

Tør du drømme om en bedre fremtid skal humøret og overskuddet være med dig. Drømmer du om en bedre økonomi, må du holde humøret højt og lade irritationen være motivation til at komme gennem livets udfordringer. Det er altid godt at have et mål eller en drøm om en bedre fremtid for at have en vej at følge. Små ting kan flytte store ting og og det er derfor vigtigt, at starte i det små for at se ændringer som fører til dine drømme. Sammen kan flere små ting hjælpe til med at nå dine drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *