Undgå at løbe tør for printerblæk

printerblæk

Noget af det absolut værste ved at have en printer er at løbe tør for blæk i tide og utide. Printere bliver tit gjort grin med som væsener, der kan lugte frygt og løber tør for blæk, når vi har brug for dem mest – til udprintning af en eksamensopgave eller papirer til det vigtige møde. Du kan ikke forsikre dig ud af sådanne uheld, men du kan dog lave en driftaftale med en virksomhed, der specialiserer sig med drift af printere. For en virksomhed er der grundlæggende to fordele ved at vælge den model:

  1. Du får en budgetterbar udgift hver måned frem for en stor afskrivning til at starte med og så store udgifter til køb af blæk og reparationer hist og her
  2. Du har altid mulighed for at ringe og få support når printeren ikke vil, som du vil

Printer aftale

Med en sådan aftale bliver din printer typisk leaset gennem firmaet, så du ikke selv ejer den – derved slipper du for den store afskrivning og besværet ved at have printeren. Hvis du selv fortsat foretrækker at rode rundt med printeren kan du købe printerpatroner til bl.a. Canon her. Vælger du en driftsaftale som nævnt herover vil du løbende få fyldt blæk på printeren som en del af aftalen med den virksomhed, der varetager servicen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *