Hvorfor kan vi blive hidsige?

Hvorfor er det, at vi nogen gange bare kan fare op i sådan et højt felt over specifikt ingenting. Andre situation kunne en person have sagt samme til os, og det vil bare gå os hen forbi.  Det er selvfølgelig individuel for os, hvad vi har oplevet gennem livet. Med det vi har med i bagagen, vil der altid være nogle ting, som vi blive mere stødt eller kede af det over end andre.

Pludselig vrede

Har vi i forvejen haft en lang dag med modgang, synes vi lige for tiden livet et besværligt og ikke det fedeste, savner vi noget, har vi noget vi selv lige skal deale med, eller er vi bare så trætte, og måske for længe i virkeligheden har gået rundt og knoklet uden at få slappet af, fører det tit til, at vi pludselig og uforventet kan blive vred eller reagerere hårdt på en kommentar, som måske ikke var ment som noget groft eller stødende – slet ikke ondt ment.

Overordnet hjælpet det at få stillet sin træthed med ordentligt søvn om natten så meget på vores energi til at kunne håndterer, at folk omkring måske ikke forstår vores indre grænser og bar sindstilstand. Forstår os som mennesker. Det kan forhindre os i at gå amok eller blive helt vildt ked af det indvendigt.

Vi har forskellige ting vi slapper af med

Bare det også ordentligt at få slappet af og hygget sig med noget, du holder af, kan give dig så meget glæde, når du kommer tilbage til personer, der måske kan gøre dig irriteret eller få dit humør ned. Vi har alle forskellige måder, vi slappet bedst af på. Nogen skal se en god film eller læse videre i deres bog, noget skal læse om alt muligt forskellige i magasiner online og tænke på noget helt andet end hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *