Hvilke overvejelser har du, når du skal vælge mobilabonnement?

Vi har stort set alle sammen en mobil, og med det også stort set alle sammen behov for et mobilabonnement. Der er nu så meget du kan gøre, og så mange muligheder med din telefon, såvel som så mange forskellige slags af mobiltelefoner, at der selvfølgelig også er et stort udvalg af forskellige abonnementer at vælge imellem. Et mobilabonnement kan indeholde utrolig mange ting, normalt for et mobilabonnement er selvfølgelig, som du nok ved, sms og taletid. Derfra er det næste mest brugte data. Det mest normale nu om dage er at have en meget stor grænse for tale og sms, og ofte er det ubegrænset, eller så mange timer at man aldrig ville kunne komme op på at bruge det hele alligevel. Her er det også normalt at have et godt forbrug af data. Men alt dette, kommer selvfølgelig an på hvor meget du bruger, og dermed hvor meget at du har brug for at have. Hvis du kun bruger internettet over Wi-Fi, og ikke sms eller taler i telefon, end over for eksempel Messenger og over Wi-Fi, så er det heller ikke nødvendigt med særlig meget data. Men hvis du næsten kun bruger data og du streamer film herover, så vil du hurtig have brugt al din data op hvis du har et mobilabonnement med kun 10 gb data eller mindre.

Det kan være svært at finde rundt i, men heldigvis er der guides og vejledninger til dig som fx, iboom.dk/mobilabonnement/, så du hurtigt og nemt kan finde et mobilabonnement som passer så godt til dig som muligt. Der er sider som kan sammenligne de forskellige abonnementer, så du kan se og vurdere fordele og ulemper imellem de forskellige, inden at du beslutter dig, og får det der er mest billigt.

Fyld din garage ud med flex leasing

Har du hørt om flexleasing før? Hvis du ikke har bør du vide at flex leasing er en genial måde, hvorpå man kan få fat i en flot premium bil til meget billige penge. Læs med her for at lære mere.

Hvordan gør man?

Det er nemt nok at komme i gang med flex leasing. Alt, hvad man skal, er at finde frem til en god leasingaftale – som man ofte finder på nettet – og skrive sig op til den.

Når man har skrevet sig op til flex leasing, kan man hurtigt forvente at se sin garage blive fyldt med præcis den bil, man gerne vil have. Flexleasing er dermed en god måde at få fat i en bil, så du både kan komme rundt i verdenen og prale lidt over for dine venner.

Fordelen ved flex leasing

En af de helt store fordele ved flex leasing aftaler er, at du har mulighed for at få fat i premium biler til meget billige penge. Sådanne biler er ofte utroligt dyre og svære at få fat i for folk, som har en ganske almindelig indkomst.

Bare fordi vi har en mindre eller ganske almindelig indtægt betyder det dog ikke, at vi ikke stadig har lyst til at drømme og prøve at have vores yndlingsbil ude i garagen. Det kan du nu opnå med en flex leasing aftale.

Større overblik

En af de andre fordele ved flexleasing er, at du lige pludselig får et meget bedre overblik over, hvad det er, du egentlig skal betale hver måned til din bil. Størstedelen af afgifterne og dermed udgifterne hænger nemlig på din leasingpartner. Det eneste du dermed skal betale er naturligvis din flex leasing aftale, samt den benzin du måtte bruge den måned.

Med en flex leasing kan du dermed opnå et meget bedre overblik over, hvilke udgifter du egentlig har med din bil hver måned. Det er rigtig rart, hvis du selv synes, at det godt kan være en smule uoverskueligt at eje en bil på mere traditionel vis.

Prøv flex leasing af i dag og se om det er noget for dig.

Synes du også, det er irriterende at rende rundt en gammel mobiltelefon?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i dag lever i en tid, hvor vi alle altid gerne vil have det nyeste og det mest moderne, som der findes på markedet. Vi vil have de nyeste features og de bedste muligheder for at give os selv en så komfortabel livsstil som overhovedet muligt. Og det gør sig især gældende, når det kommer til den mobiltelefon, som vi bruger til daglig.

Et hurtigt og skiftende marked

Når det kommer til mobiltelefoner, så går det meget hurtigt. Det er et markedet, som der hele tiden ændrer sig, og som der også altid er i en rivende udvikling. Det betyder, at der tit skal en udskiftning til, førend man kan være sikker på, at man har den nyeste og mest moderne model. Og det er netop den model, som du gerne vil have, idet du så kan være sikker på, at du får alt det bedste, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt. Derfor skal du ikke gå på kompromis med noget, hverken når det kommer til kvalitet, design, lys, lyd, foto og så videre.

Det er dyrt at købe nyt

Dog er det dyrt altid at være på udkig efter den nyeste mobiltelefon, som kan alt, hvad der er blevet udviklet inden for den teknologiske verden. Og derfor er det vigtigt, at man sørger for at have en opsparing, der kan bruges til det specifikke formål. Det er dog ikke alle, der er så heldige, at de har en økonomi, hvor der er nok til rådighed hver måned, så der kan ligges nogle penge til side, og derfor kan disse personer have behov for en lidt anden løsning. For dem kan det være nødvendigt at tage et mindre lån. Og heldigvis kan det i dag gøres både hurtigt og billigt.

Er du irriteret over din ødelægte iPhone-skærm? Skift den selv

Hvis din iPhone-skærm er i stykker, så er der en vis chance for, at det irriterer dig. Der er dog mange, der undlader at bruge penge på at skifte deres skærm ud, fordi de synes, det er for dyrt. Ikke nok med, at de skal betale for en ny skærm, så skal de også betale en reparatør for at udskifte den ødelagte skærm med en ny skærm – og det er sjældent billigt.

Der er mange, der tror, at det er svært at skifte skærmen ud på en iPhone, men det er faktisk lettere end de fleste tror. Hvis du har mod på, kan du nemt lære dig selv at skifte skærme på en iPhone. I langt de fleste tilfælde er det noget, du kan lære via en video eller en skrevet guide på nettet, hvorfor det også er noget, de fleste faktisk er i stand til at lære.

Det betyder også, at det er en oplagt idé, at det er noget, du vælger at give dig i kast med, hvis du i længe har været irriteret over din ødelagte skærm på din iPhone, men ikke har lyst til at betale for at en reparatør udfører arbejdet for dig. Der er nemlig mange penge at spare ved at klare det selv i stedet for at betale for at få en reparatør til at gøre det.

Nemmest at lære med en videoguide

Hvis du gerne selv vil kunne skifte skærmen på din iPhone, så er det nemmest at gøre dette ved hjælp af en videoguide. Disse kan du blandt andet finde på YouTube, hvor der er et væld af sådanne guides. Inden du begynder at købe det nødvendige værktøj og investere i en ny skærm, så er det en god idé, at du først ser en video, for at vurdere opgaven.

Det er nemlig ikke sikkert, at det er noget for dig. Det kan sagtens være, at du ikke har lyst til at give dig i kast med det, fordi du er for nervøs eller du synes, det virker for teknisk. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det faktisk er noget, der er relativt nemt, når du først har set en video et par gange – print også en oversigt ud på papir til dele, du skruer af.

Køb din nye skærm på nettet

Når du skal købe din nye skærm, så bør du købe den på nettet. Der er nemlig mange penge at spare ved at gøre dette. I langt de fleste tilfælde kan du spare penge på selve skærmen ved at købe den selv, men den store besparelse består af, at du ikke skal betale en reparatør for at udskifte din ødelagte skærm med en ny skærm, hvilket kan være dyrt.

Uanset hvilken iPhone, du har, så kan du finde en webshop, der forhandler reservedele til denne. Hvad end du skal have en ny skærm til iPhone 8, iPhone XS eller måske en iPhone 5, så kan det faktisk sagtens findes op til flere steder på nettet.

Irriteret over en stresset hverdag? Tag på ferie i Østrig for at slappe af

For mange danskere er Østrig et land, de kører igennem, når de skal sydpå på deres sommerferie, men landet har meget mere at byde på end bare motorveje. Der er således mange grunde til at stoppe bilen, før man kommer hele vejen igennem landet. Østrig er kendt for Alperne, og i den forbindelse er landet også et yndet skisportssted, men Alperne er bestemt også værd at besøge i sommerperioden i sin ferie. Den grønne natur og de store vinmarker, der er på bjergsiderne, er smukke og en helt anden type omgivelser, end den du ser i Danmark. Hvis du vil opleve noget nyt, kan bjergsiderne i Østrig levere.

Oplev de flotte byer på bjergsiderne fra Donau

Er du på en af de berømte sejlture på floden Donau, kan du for eksempel opleve hovedstaden Wien fra en anden vinkel. Du vil kunne nyde den flotte arkitektur fra båden, mens du ikke selv behøver at bevæge dig. Hvis du kommer lidt længere væk fra Wien via Donau, vil du kunne se nogle af de mindre byer med de karakteristiske bygninger, som Østrig er kendt for. I Dürnstein ligger blandt andet en gammel borgruin, som hver år bliver besøgt af mere end 1 mio. mennesker. Der er således både ny og gammel arkitektur at beskue i Østrig.

Hvilke muligheder er der for at komme til Østrig?

Hvis du gerne vil på ferie i Østrig, men du ikke gider selv at køre de ca. 13 timer, det tager, så kan du flyve til landet. Flyv for eksempel direkte til Wien på mindre end 2 timer, hvis du flyver direkte. Det er også muligt at tage toget til Østrig. Det tager dog en del længere tid, men du kan ofte finde et nattog, hvor du kan sove i en dertil indrettet kupe. Der findes også busture til Østrig, hvor du blandt andet kan få en dansk guide med.

Er du irriteret over clickbait og dårligt tilrettelagte nyheder?

De sidste par år er informationsstrømmen på internettet kun blevet mere og mere voldsom. Der er hele tiden noget, vi skal forholde os til, og alt fra clickbaits til diverse ”challenges” higer efter vores opmærksomhed. Det er nemt at føle sig fortabt og overvældet i dette virvar af information og nyheder, hvor det kan være svært at skelne imellem hvad, der egentligt er væsentligt og hvad, der blot er underholdende.

Som moderne menneske er det derfor oplagt at indtage en mere kritisk holdning overfor de nyheder, man modtager – men også hvor man modtager nyhederne fra. I en verden fuld af muligheder handler det efterhånden mere om at begrænse sig og udvælge det rigtige medie i stedet.

De rette nyheder på det rette tidspunkt

Online nyhedssites er blevet en meget populær og nem måde at tilgå sine nyheder på. Online nyhedssites har den fordel, at de altid bliver opdateret, men de er også nemt tilgængelige. Når man har tid og lyst til at læse nyheder, skal man blot åbne computeren eller tabletten og fordybe sig i stoffet. Man kommer ikke til at ”vente” på nyheder med et nyhedssite.

Det er vigtigt, at man finder et nyhedssite, der er troværdigt og ansvarligt. Det kan fx være et site som business24.dk, der bringer businessnyheder. Businessnyheder kan virke som noget, der kun er interessant for erhvervsdrivende, men det er i høj grad også relevant for almindelige forbrugere, da nyhedssitet også inddrager nyheder om privatøkonomi og deslige.