Undgå irritation over manglende internet

Ikke at have internet i toget, i bussen eller når du besøger familien er noget af det mest irriterende i verden. Og samtidigt er løsningen så simpel. For vi ved alle, at vi ikke kan stole på det internet DSB tilbyder i deres toge eller Norwegian tilbyder i deres fly. Det er OK, men meget bedre er det heller ikke. Løsningen til at have internet i hele verden hedder ’mobilt bredbånd’ og koster dig ikke mere end et par hundrede kroner om måneden, hvis da overhovedet det.

Mobil router

Med et mobilt bredbånd får du en mobil router, du kan tage med dig overalt. Den fungerer lidt som en bærbar computer. Du har den ikke altid tændt, men tryk på en knap og så er der gang i din router. Din mobile router kan holde strøm i en 10-20 timer og du har internet, når den kører. Så har du et abonnement til den mobile router lidt ligesom du har til din mobiltelefon. Du betaler et par hundrede kroner om måneden og har internet.

Begrænset båndbredde

Du får mobiliteten med dit mobile bredbånd, men du har ikke ubegrænset båndbredde som du kender det fra almindeligt bredbånd. Des større et abonnement du har, des mere har du mulighed for at surfe. 5gb er normalt for de mindste pakker, mens du udmærket kan få vel over 100 gb, hvis du virkeligt skal have surfet nogle film næste gang du sidder i toget. Irritation over manglende internet er så nem at løse og koster så få penge – tippet er givet videre.

Ikke altid internets skyld

Når man lader sig irritere over hastigheden på sit internet, så kan det altså godt skyldes, at der er andre årsager til at det går langsomt, end blot ens internetforbindelse. Heldigvis er det efterhånden sådan, at de fleste hjemmesider i Danmark lever op til folks forventninger omkring hastighed og loadtid, dog skal det sige at der desværre er nogle hjemmesider, der stadig halter gevaldigt. Dette kan skyldes flere forskellige ting, det kan blandt andet være måden hjemmesiden er bygget op på. Det vil sige, at de folk, der har siddet og kodet indholdet på hjemmesiden ikke helt er eksperter. Det er derfor vigtigt at have en kompetent udvikler, der kan sørge for at koderne er korrekte, så det ikke skader ens besøgendes oplevelse. Der sidder et ungt webbureau i Aarhus, der hedder TPMarketing.dk som er rigtig kompentente og er eksperter i både online marketing og andre webopgaver, med blandt andet speciale i WordPress, hvor de laver flotte og lynhurtige hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *