Er din familie irriteret på dine smøger?

Kender du også dét, at din familie er ved at være godt trætte af, at du hele tiden pulser løs? Måske forlader du hele tiden et middagsselskab for at gå ud at ryge, måske lugter du altid af røg, eller måske synes de bare, det er en usund vane.

Måske er du træt af, at du hele tiden bliver forpustet eller ikke kan smage noget længere. Eller måske bliver du bare irriteret over at skulle ud i regnen for at ryge, når trangen melder sig. Uanset hvad kunne det måske være på tide, at du skruer ned for rygningen eller stopper i det hele taget. Og det kan en e cigaret hjælpe dig med.

Sådan hjælper det

I stedet for at tage en kold tyrker og kvitte smøgerne lige med det samme, kan en e cigaret være en lille hjælper på den måde, at du stadig får den nikotin, du vil hungre efter. Også selvom at du måske har røget 40 smøger om dagen. Du kan nemlig selv vælge, hvor meget eller hvor lidt nikotin, du vil have i den væske, du putter i e cigaretten.

Det er også væsken, der kan hjælpe dig til at kvitte smøgerne helt, hvis det er dét, du vil. Fordi man kan få væskerne med forskellig styrke af nikotin, kan du vælge at starte, hvor dit forbrug af almindelige cigaretter sluttede og skrue langsomt ned for styrken, efterhånden som du føler dig klar til det.

Udover at din familie bliver mindre irriteret på dig, er det også bevist, at du får en bedre lugte- og smagssans. Din vejrtrækning bliver bedre, og i det hele taget får du det bare bedre ved et rygestop. Og når nu din e cigaret kan hjælpe dig på vej, hvorfor så ikke starte der?

Den dejlige duft

Væskerne til din e cigaret kommer ikke kun med duften af cigaretrøg. Faktisk kan du og din familie vælge næsten lige hvilken smag og dermed duft, det skulle være. Det kunne for eksempel være mentol eller mint. Og skal du gøre familien endnu gladere, kan du måske vælge en smag af jordbær, æble eller ananas. Med den søde smag af frugt følger også en sød duft fra den vanddamp, som e cigaretten udskiller.

Her er et udvalg af e cigaretter og væsker, som kan give dig i et indblik i, hvordan en e cigaret virker, og hvad du skal bruge for at komme i gang med sådan én. Ofte kan du købe en hel startpakke, hvor der både er cigaret, væsker, batteri og ladere med til din e cigaret.

Husk desuden kun at købe e cigaretter, væsker og tilbehør steder, der er autoriserede. Det kan godt være, at du kan få det billigere og alting, men der er en risiko for, at produkterne ikke er i orden, og så er det dig selv, det går udover i sidste ende. Kig eventuelt efter på Trustpilot eller spørg i butikken, om du må se deres certifikat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *