Er du irriteret over dårligt heldbred?

Alle kender til at man føler, at man skranter lidt, at man i en periode synes, at man fejler et eller andet, og at noget ikke helt er som det burde være. De fleste tænker også på deres helbred tit, og vil jo gerne føle sig fit for fight hele tiden, selvom det er umuligt. Livet er en rejse igennem mangt og meget, og det har stor indflydelse på den form, som man selv føler man er i. Er det en konkret lidelse eller gene som du slås lidt med, og det ikke ser ud til at det forsvinder, så skal du selvfølgelig lade en læge kigge på dig. Har du selv en fornemmelse af, at dit skrantende helbred skyldes mangel på søvn, bedre kost, eller du får for meget kaffe, spiser usundt eller ryger for meget, så kan du jo selv begynde, at gøre noget ved det.

Symptomer

Er du irriteret over dårligt helbred, så skal du mærke efter, hvilken slags symptomer du føler du har, og så er det dit udgangspunkt for din sunde fornuft og vurdering. Har du periodiske smerter eller gener, eller er det den generelle konditon, som vejrtrækning, sløvhed, mangel på energi, søvnløshed, træthed og mange flere, som gør at du føler som du gør, så er der rigtig mange muligheder. Du kan arbejde for meget og kroppen trænger til hvile, eller du får ikke nok energi i det du spiser, eller du får ikke nok motion, og mange flere. Det er bare at starte fra en ende af, og internettet er et godt sted, hvis du skal lede efter gode råd og tips til, hvad du kan foretage dig.

Overvej at tage kontakt til din læge

Hvis du synes, at det bliver værre og værre, og lige meget hvad du gør, så bliver det ikke bedre, så skal du søge læge, for at få en professionel vurdering. Måske skal du undersøges grundigere, få en diagnose, og så blive behandlet med enten bedre kost, en omlægning af det lid du fører eller noget helt tredje. Det vigtigste er at du ikke går rundt med gener som kan være mere eller mindre livstruende, uden at gøre noget ved det. Det må ingen gøre. Der skal handles enten på den ene eller anden måde. Hvis du har svært ved at tackle det alene, så bed en anden om hjælp eller støtte, så bliver det også lettere for dig, hvis du for eksempel skal ændre på din livsførelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *