Er du Irriteret over, at du mangler indretningstips? Så læs med herunder

Stuen er det rum, man oftest opholder sig i, når man skal slappe af, hygge sig, se Horsens nyheder og meget andet, og det er herfor også meget vigtigt, at man får indrettet stuen på en god måde, og her får du de bedste råd til, hvordan man kan gøre dette.

Indledningsvist er det vigtigt, at man orienterer sig grundigt rundt i stuen, og her skal man lægge mærke til, hvor lyset kommer ind, og dette er meget vigtigt for indretningen. Det er vigtigt at placere sin primære siddeplads mod lyset, da det er rarest at få dagslys ind på sig, når man sidder og slapper af. Det giver mere energi og glæde, når man er placeret mod lyset frem for at være placeret mod væggen med lyset i ryggen. Herudover er det også en fordel at placere fjernsynet i den samme side, som lyset kommer ind, da man herved undgår at blive generet af lyset på skærmen, når man ser fjernsyn.

Stier uden møbler er essentielle for flowet i stuen

Når man skal placere sine møbler, kan det være en fordel, at man laver en form for sti, hvor der ikke er placeret nogle møbler, da det giver en hel del luft, når man har klare passager. Herudover kan det også være en fordel, at man placerer sofa, lænestol og andre møbler minimum 15 cm væk fra væggene, da det giver meget luft og rumlighed i indretningen, da man let kan komme rundt, mens det også giver en følelse af, at man har mere plads. Hernæst skal man også være varsom med at placere eksempelvis sofaen tæt op ad vinduet, da det kan være en fordel at kunne se ud ad vinduet, hvilket kan være sværere, hvis en sofa står i vejen. Er du i tvivl om, hvordan du skal placere dine møbler i forhold til din stue, så kan du med fordel få hjælp til det hos en fagperson. Find hjælp via Horsens nyheder og kickstart stueprojektet.

Store reoler er ikke negativt for indretningen

Da man opholder sig en del i stuen, er det også vigtigt, at man kan opbevare en hel del forskellige ting i stuen, hvorfor det også er nødvendigt eksempelvis at have reoler til opbevaringen. Større opbevaringsløsninger behøver ikke at være en stor, tung reol, da det også kan være lette hylder, kasser og lignende, der kan hænge på store dele af væggen i stuen. Vælger man en åben variant af reol, er det dog også vigtigt, at man holder orden i sine ting, hvormed bøger, brætspil og lignende også kan komme til at fungere som en form for tapet på væggen, hvilket kan pynte meget på de fleste stuer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *