Er du irriteret over dyre boligalarmer?

Sikring af boliger er meget oppe i tiden, og flere og flere gør meget ud af at sikre deres værdier ved at installere alarmsystemer og tilmelde sig diverse nabohjælp-ordninger. Går du med de samme tanker, men synes at de tilbud der farer over tv-skærmen eller som popper op på computerne hele tiden, er alt for dyre, og at de lover meget mere end de kan holde i forhold til både kvalitet og til dyre abonnementsordninger, så er der hjælp at hente. Det behøver ikke at koste dig eller dine naboer en formue for at sikre sig optimalt, og der findes også løsninger som kun kræver meget lidt gør-det-selv arbejde. Det kan i hvert fald godt betale sig at undersøge det lidt nærmere, så du også kan komme indbrudstyvene i forkøbet, og give dem kamp til stregen, hvis de skulle vælge din adresse.

Overvejelser inden

For det første skal du tage din boligs stand med i dine overvejelser. Hvis din bolig er gammel, og for eksempel døre og vinduer er af ældre dato, så skal du vurdere, om det kan svare sig, at skifte dem, eller at det bliver så bekosteligt, at andre løsninger med samme effekt til en langt billigere pris, ville være en rigtig løsning for dig. Så skal du også overveje, hvad det er at du vil beskytte dig imod, hvilke værdier du har, og ikke mindst, hvad der skal ske, hvis du installerer en alarm i dit hus, og alarmen går i gang. Hvilken reaktion skal der være, og hvor hurtig. Mange kendte alarmselskaber reklamerer med at de efter få sekunder reagerer på din alarm, men glemmer at fortælle dig, hvad der så sker derefter.

Mulighed for en billig alarmløsning

Vil du have en hurtig og billig alarmløsning, så skal du måske også inddrage dine naboer. Måske kan I finde løsninger som gør at I får en form for krydsløsning, som både sikrer forebyggelse, alarmering og reaktion. Du kan helt sikkert finde meget mere inspiration her på internettet, hvor det bugner med alle mulige slags løsninger, som sikkert passer perfekt til dig og måske også naboerne. Nabohjælp er godt, men det er bare ikke altid nok. Selvom naboerne holder øje med din bolig, så er blikket ikke rettet mod din bolig hele tiden, og det kan et enkelt alarmeringssystem sagtens kompensere for, når bare det hele er sat rigtigt op, og du selv har tænkt en alarmeringsløsning igennem, som også giver hurtig reaktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *