Er du irriteret over gulvet på dit badeværelse? Så udskift det med fliser

Fliser er den mest anvendte gulvbelægning, når det gælder badeværelser – Og med god grund. Ud over det æstetiske kan fliser sikre dig et pænt badeværelse i mange år. Samtidig er fliser nemme at gøre rene, og hvis fliserne er lagt ordentligt, kan underlaget nemt tåle de mængder vand, gulvet udsættes for. Det kan være et stort arbejde at udskifte badeværelsesfliser, og derfor er det vigtigt at gennemtænke, hvilken type fliser du vil have, så du kan nyde dem i mange år fremover. Har du brug for en fagpersons hjælp, så kan du eventuelt via nyheder Aalborg finde en professionel, som kan hjælpe dig med netop dit problem. På siden kan du også finde yderligere information omkring Aalborg som by, hvis der er andet, du står og er interesseret i.

 

Flisernes størrelse

Store fliser giver typisk et mere roligt look og er nemmere at vedligeholde. De store fliser kan være en fordel på store badeværelser, da de vil sikre et harmonisk look i et stort rum. Ulempen ved de store fliser er dog, at de i forbindelse med afløb kan give problemer med at lave korrekt fald, da man ikke kan knække en stor flise.

 

Små fliser giver dit badeværelse liv, og eftersom disse oftest kan placeres i mange forskellige mønstre, vil de kunne skabe mere personlighed. Har du et lille badeværelse, kan det være en fordel at vælge de mindre fliser.

 

Flisernes farve og mønster

Fliser fås i mange farver og kan både være ensfarvet og mønstret.

 

Et mørkt gulv har en evne til at samle rummet og til at virke mindre beskidt end et lyst gulv. De mørke fliser vil give en god kontrast til hvide vægge og lyse møbler, og omvendt kan de også få dit badeværelse til at virke for dystert, hvis du har mange mørke og tunge møbler.

 

De lyse fliser kan skabe et meget åbent og lyst badeværelse. Mange vælger i dag lyse farver i grå eller mokkafarvede nuancer, der giver badeværelset mere kant.

 

Du kan også kaste dig ud i mere farvede gulve, men det er vigtigt at være meget sikker på dette valg. Ønsker du farver på dit badeværelse kan du som alternativ lade farverne komme ind i rummet vha. et farvet badeforhæng, blomster, billeder etc.

 

Når du vælger, om dit gulv skal være mønstret eller ensfarvet, bør du tænke over rummets form. I et rum med mange kanter og indhak, kan et ensfarvet gulv skabe mere ro. De ensfarvede fliser vil også få gulvet til at træde i baggrunden og i stedet lade møbler og anden indretning få opmærksomheden. I et helt firkantet rum, vil et mønstret gulv kunne skabe mere liv. Det hele er op til dig selv, og det er derfor også kun dig, der bestemmer, hvem der skal hjælpe dig. Undersøg på nyheder Aalborg og kom videre i projektet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *