Irriteret over at badeværelset ikke har nok opbevaring? Så læs med her

Hvis badeværelset ikke er så stort, som du kunne ønske dig, det var, så kender du helt sikkert til, at der mangles opbevaringsplads. Du har måske kun én hylde, hvorfor du er nødt til at have alle dine toiletsager, toiletpapir o.l. samlet i én stor pærevælling i en eller to kurve, der kan stå på hylden.
Derfor er det vigtigt, at du finder den bedste måde, hvorpå du kan udnytte pladsen bedre, så du får langt mere opbevaringsplads end hidtil. Find inspiration til dit badeværelse via Odense nyheder, hvis du ikke får nok at de nedenstående råd, som kan hjælpe mange videre i projektet.

6 opbevaringstips til badeværelset

Du får her 6 smarte tips til, hvordan du kan udnytte pladsen på dit lille badeværelse, så du får mere opbevaringsplads.

 1. Spejl med opbevaring
  Du kan vælge spejle, der sidder på en skabslåge. På den måde fylder spejlet lige så meget, som det ellers ville have gjort, men du opnår mere opbevaringsplads bag lågen.
 2. Plads over toilettet
  Du kan udnytte pladsen ved dit toilet ved enten at opsætte hylder eller et væghængt skab. Det giver dig plads til mere opbevaring uden at mindske gulvarealet.
 3. Organisér
  Ved at organisere dine badeværelsesskuffer eller skabe ved hjælp af gennemsigtige beholdere får du et større overblik og vil ofte have mulighed for at få plads til mere, ved at du kan se, hvad der fylder hvor.
 4. Kurver og krukker
  Ved at have kurver eller krukker til at stå på dine hylder vil du have plads til at opbevare mange håndklæder, klude hår produkter og lignende samtidig med, at det pynter på badeværelset.
 5. Opbevaringsskab
  Et opbevaringsskab har mange fordele på badeværelset. Den fylder ikke meget, men giver stadig mulighed for, at mange ting kan blive gemt af vejen, uden at andre kan se det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *