Irriteret hals?

En irriteret hals kan være super anstrengende og der kan være mange årsager til det, men oftest er det sjældent noget alvorligt og kan helbredes meget nemt og hurtigt. Selvom det formentlig ikke er noget alvorligt så kan det stadig være super ubehageligt med en irriteret hals. Kulde og træk fra kølig luft kan være en af synderne og en årsag til en irriteret hals. Det samme gælder virus og bakterier som kroppen ikke er vant til. Heldigvis findes der mange måder at helbrede en irriteret hals på, og nogen gange skal der ikke meget til.

Allergi

Allergi kan også være en årsag til at ens hals kan blive irriteret og allergi er der efterhånden alt for mange der lider af. Man siger faktisk at hver anden dansker lider af en eller anden form for allergi. Der findes heldigvsi et hav af forskellige produkter som kan afhjælpe en irriteret hals. Både produkter som kan købes i håndkøb, men der findes også nogle lidt mere effektive og koncentreret som er receptpligtige. Det afhænger selvfølgelig også rigtig meget af hvordan halsen er irriteret og hvad årsagen er til det. I langt de fleste tilfælde kan en pakke Strepsils eller Halls, som indeholder stoffer der virker lokalbedøvende og derfor er meget behjælpelige i en akut situation.

Er det helt galt og næsten ikke til at holde ud gælder det bare om at suse afsted til lægen, da det i værste tilfælde kan være en omgang halsbetændelse eller influenza, som skal kureres med en omgang penicillin.

Halsbetændelse og influenza

Halsbetændelse og influenza er sygdomme som oftest opstår henover efteråret og i foråret. Det er der selvfølgelig en rigtig god grund til, for nå sommeren lakker mod enden og temperaturen falder, kan det godt være svært at finde ud af hvor meget tøj man skal have på. Det samme gælder i løbet af foråret, og når man så ikke har fået den rette mængde tøj på kan man desværre rammes af træk og kulde, som kan forårsage både influenza og halsbetændelse.

Især børn og voksne mennesker, som beskæftiger sig med børn rammes af influenza. Men for børns vedkommende så er det ofte rigtig godt at de bliver det så tidligt som muligt, så de kan blive resistent overfor de mange bakterier og vira, som konstant florerer rundt i luften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *