Rygestop – Er du irriteret?

Har du igennem mange år gerne ville stoppe med at ryge, og har du prøvet rigtig mange forskellige løsninger eller metoder, så kan du nok nikke genkendende til den frustration som findes hos mange rygere. Det der måske giver dig den største irritation er de mange penge du har brugt på alle mulige tabletter, plastre og tyggegummier, som bare ikke har virket efter hensigten, og jo bare har gjort dig afhængig af noget nyt og helt andet. De er du ikke alene om, og hvis du spørger andre rygere, som har gået hos flere forskellige slags terapeuter eller rygevejledere, så er de heller ikke begejstrede, og de er alle, lige som dig, bare blevet fattigere, og meget mere irriteret. Rygeafvænning er ikke let, og noget virker på nogle mennesker, og noget andet virker på andre – det er ret individuelt. Leder du stadig efter en ny lykke uden cigaretter eller rygning, så skal du ikke fortvivle. Der findes masser af nye muligheder, og hver dag kommer der nye som har helt andre virkninger end de gamle og kendte metoder. Du skal bare have tålmodighed.

Sundhed og velvære

For mange handler det meget om sundhed og velvære, og andre er det økonomien der er i fokus. Du har sikkert hørt det før, men eksperternes råd og motivation handler meget om, at det ikke kan betale sig, at spare på pengene, hvis der virkelig er hold i den løsning som virker for dig. Desværre får de ikke understreget, at det skal virke, og ikke bare flytte folk over på en anden type afhængighed, som koster mere end hvad for eksempel cigaretter gør. De glemmer også at man måske spiser lidt mere nu, eller drikker lidt for meget kaffe, efter at man er stoppet med rygningen. Prisen eller omkostningen er for høj i forhold til resultatet.

Motivation er altafgørende

Vil du gerne stoppe, og har du stadig motivationen, som er altafgørende, så skal du prøve at gå lidt videre i din søgen, og se om du ikke kan få hjælp på en anden måde end det du har prøvet. Det handler om at finde det som virker for dig. En anden har prøvet en akupunktør, og vupti, det virkede, og så var udgiften væk til smøger for resten af livet, og uden at vedkommende har taget nye dårlige vaner til sig. Den behandling har måske kun kostet fire gange 400 kroner, og så aldrig mere penge ud til røg. Her kan man sige at investeringen bar frugt. Du skal ud og prøve mere af, og så tænke det som en investering for livet, både i forhold til dit helbred, men også økonomisk. Stopper du med rygningen, vil der blive råd til mange rejser i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *