Sådan undgår du irritation, når du barberer dig

barbermaskine

For mænd er barbering langt hen ad vejen et nødvendigt onde. Vi slipper ikke udenom det – og vi er sjældent glade for det. Ikke fordi at det tager så lang tid, men fordi det er irriterende. Især for vores hud. Irriteret hud ved barbering manifesterer sig ved røde knopper og kløen, og er måske det værste der er sket for mænd og morgenen nogensinde. Men irriteret hud ved barbering er ikke værre, end at du har mulighed for at gøre noget ved det. Jeg kommer med et par forslag herunder.

Skift til en barbermaskine

Jeg startede med at bruge en skraber til min barbering, men er siden da rykket over til at bruge en barbermaskine. Barbermaskinen – du kan se et udvalg over billige barbermaskine her – giver ikke en lige så tæt barbering, og det er netop hvad jeg ønsker. Den tætte barbering er nemlig det, der giver de røde knopper, fordi barberingen bliver lidt for tæt lige pludseligt. Min barbering med en maskine er ikke helt så skarp som med en skraber, men den er lige så hurtig, jeg skærer mig mindre og jeg undgår irriteret hud.

Tend Skin-creme

Hvis du sværger til din skraber, og det ikke er noget jeg skal ind at ændre på, kan en Tend Skin-creme være løsningen. Webshoppen Made4men.dk har altid haft Tend Skin-cremen som en topsælger (for irriteret hud er bare irriterende). De sælger også barberblade. Hvis du skal købe den ene, kan du næsten ikke undgå også at købe den anden. Du påfører Tend Skin umiddelbart efter din barbering, og cremen har så til formål at forhindre irriteret hud ved at pleje dine porrer. Cremen koster ikke meget, og det er OK for dig som mand at bruge creme, hvis det er for at undgå røde knopper og bumser i hele hovedet!

Her kan du finde Tend Skin-creme:

Creme i det hele taget kan være løsningen

Har du svære problemer med irriteret hud i forbindelse med barbering kan creme faktisk være en god løsning. En plejende creme koster dig ikke mange hundrede kroner, men fugter din hud og holder den skarp. Så kan selv en sløv klinge fra et barberblad ikke gøre så meget skade igen. Har du andre tips og tricks til at undgå irriteret hud i forbindelse med barbering? Skriv dem gerne i en kommentar til indlægget herunder og så kan vi herfra viderebringe dine guldkorn til andre, der har lige så meget brug for dem som dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *