Undgå irritation over nusset lammeskind

De mest populære lammeskind, der sælges i butikker samt online er ægte lammeskind. Det er med god grund at man vælger den ægte vare. Et ægte lammeskind har nemlig langt flere fordele end et syntetisk skind.

Naturlige egenskaber

Da et ægte lammeskind kommer fra et dyr, så har det sine helt fantastiske egenskaber. Både skindet og ulden har være med til at fåret eller lammet har kunne overleve i barke klimaer. Det er nemlig ikke kun kulde, regn og slud at et lammeskind beskytter mod. Det er også beskyttende om sommeren, hvor temperaturen som regel er noget højere. Det gode ved et ægte skind er, at det er temperaturregulerende. Det betyder, at fåret eller lammets kroptemperatur bliver reguleret alt efter hvordan vejret og temperaturen er. Samme egenskab tage med når man laver lammeskind. Så når man køber et skind, og vælger at bruge det i en stol indendørs om vinteren, så giver det komfort og varme. Vælger man samtidigt, at bruge et lammeskind om sommeren i en havestol, så i stedet for at det tilfører kroppen en masse farve, så har det rent faktisk en regulerende effekt.

NB: Det er vigtigt, at hvis man har tænkt sig, at bruge et lammeskind udendørs, så kan nogle skind falme i farven. Men dette er blot hvis skindet er indfarvet. Du kan læse om naturlige lammeskind her og indfarvet lammeskind her.

Vask, pleje og vedligeholdelse

Hvis man køber et lammeskind, og bruger det meget, så vil det naturligt blive nusset eller krøllet(med mindre at det er et krølhåret lammeskind). Hvis man bruger det til at give lidt ekstra komfort i en stol, så vil man kunne se på skindet hvor man har siddet. En af de gode og nemme ting ved et lammeskind er, at det er utroligt nemt at vedligeholde. Et rigtig godt råd er, at man med jævne mellemrum giver skindet en god rystetur, men sørg for at gøre det udendørs. Der kan være lidt mere støv mellem hårene end man lige forventer. Derudover, hvis man har købt et lammeskind med lange hår, at man en gang i mellem børster hårene. Det gør at man kan bevare tekstur og udseende på skindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *